Exam Engineering, Agriculture and Pharmacy Common Entrance Test [AP EAPCET] 2023
Conducted By Jawaharlal Nehru Technological University Anantapur (JNTUA)
Download  AP EAPCET 2023 Hall Ticket
Exam Dates 15.05.2023 to 23.05.2023
Exam Mode Online
Official Website https://cets.apsche.ap.gov.in/EAPCET/Eapcet/EAPCET_HomePage.aspx

How To Download AP EAPCET 2023 Hall Ticket?

Steps to download Engineering, Agriculture and Pharmacy Common Entrance Test [AP EAPCET] 2023 Hall Ticket [Conducted by JNTU Anantapur on behalf of APSCHE].

Steps:
• Visit AP EAPCET 2023 Website
• Click On “Download Hall Ticket” Link
• Enter Registration Number (or) Payment Reference ID
• Enter Qualifying Examination Hall Ticket Number
• Enter your Date of Birth
• Hit On Proceed Button

AP EAPCET Exam Dates 2023

• Dates of AP EAPCET 2023 Examination (Engineering) : 15.05.2023 to 19.05.2023
• Dates of AP EAPCET 2023 Examination (Agriculture & Pharmacy) : 22.05.2023 to 23.05.2023

Information On AP EAPCET Exam

1. Which documents should a candidate carry to the AP EAPCET 2023 test center?
Ans: Hall Ticket, Black/Blue Ball Point Pen, Filled in Online Application form along with attested copy of Caste Certificate (Caste Certificate incase of SC/ST category only)

2. What is the examination duration and timings?
Ans: Exam Duration: 3 Hours (Mandatory)
Exam Timings: FN session: 09.00 AM to 12:00 Noon
AN session: 03.00 PM to 06.00 PM

3. How can I locate the Examination Center?
Ans: Candidate can download and print the test center route map communicated along with Hall Ticket.

4. Will I able to attend any session for AP EAPCET2023?
Ans: No, You have to attend for the particular session for which Date and Time are mentioned in Hall Ticket.

5. Are working sheets supplied in examination centers?
Ans: Yes. Candidates are supplied with worksheets. Candidates can make calculations and finally shall return them to the invigilator before leaving the exam hall, writing their HT Number on them.

6. What is the reporting time for the AP EAPCET 2023?
Ans: Candidates will be permitted to AP EAPCET 2023 Test center at least two hours before the commencement of the test. Candidates will not be allowed into the Test center after the commencement of the test.

7. Where can candidate find the seating details?
Ans: Candidate can know the seating details post BAR Code scanning and date verification in Hall Ticket at exam center. Support staff will also be available to guide students to their respective computer labs.

8. Where will Student Photos be taken?
Ans: After documents verification at the entrance of AP EAPCET 2023 Test center, students will be guided toward LAB/Exam Hall. Invigilators will take Photograph of the student inside the exam hall.

9. If I get a difficult question paper, will it be taken care during valuation process?
Ans: APEAPCET-2023 is being conducted in multiple sessions based on the same syllabus, same pattern for candidates having same eligibility criteria.

A candidate will be eligible to appear only in one session. Since the question paper will be different for each session, there is a possibility that the candidates compare themselves about the variation in the difficulty level of questions.

However, it may be noted that utmost care will be taken so that all the papers are of same standard. Further, it is decided to adopt a normalization process to eliminate any such variations in the difficulty level of various sessions.

10. When and where will I get my Login credentials to the Computer Based Test?
Ans: Login ID and Password will be announced 15 min before the commencement of the examination in the Test center

Similar Searches:
ap eamcet 2023 hall ticket download, ap eamcet 2023 hall ticket download link, ap eamcet 2023 hall ticket release date, ap eamcet 2023 hall ticket download date, ap eamcet 2023 hall ticket release date and time, ap eamcet 2023 hall ticket, ap eamcet 2023 hall ticket download release date, ap eamcet 2023 hall ticket download pdf, ap eamcet 2023 hall ticket released, ap eamcet 2023 hall ticket link, ap eamcet 2023 hall ticket download bipc, ap eamcet 2023 hall ticket date

Have a question? Please feel free to reach out by leaving a comment below

(Visited 18 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *